Betaling og Levering
Betalingsmåde: Du kan betale med kreditkort, bl.a. Visa, Mastercard og American Express. Tvins tilbyder også mulighed for betaling mod faktura samt delbetaling i samarbejde med TF Bank;

Faktura: Din faktura sendes separat midt i måneden. Fakturaadresse og leveringsadresse skal altid være den samme når du vælger at betale mod faktura. En følgeseddel er vedlagt dine varer.

Kundeservice: TVINS Kundeservice er her for dig! Du er altid velkommen til at sende e-mail til help-dk@tvins.com med spørgsmål eller kommentarer. Vi kontakter dig inden for 48 timer. Eller du kan også ringe til os på 08-587 610 00.

Forsendelser:

Land og valuta - Følgende lande har sine egne hjemmesider og her kan du betale i den lokale valuta: Danmark, Finland, Norge og Sverige. Læg venligst mærke til, at det er ikke muligt at sende varer over landegrænserne.

Leveringstid
– Normalt tager leveringen mellem 5-6 hverdage. Vi sender vores leverancer med DHL.

Ordrebekræftelse – Når du har sendt din ordre via hjemmesiden vil du med det samme se en ordrebekræftelse på skærmen med dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb.

Leveringsomkostninger – Eventuelle leveringsomkostninger for din ordre fremgår i kassen samt på ordrebekræftelsen.

Moms – Alle TVINS priser inkluderer 25% moms uanset hvilket land du har valgt. Derfor er prisen du ser, den pris du betaler.

Uafhentede pakker – Hvis du ikke afhenter din pakke fra udleveringstedet, debiteres en afgift på 199 kr.

Bank- og kreditkort:

Du kan betale med kreditkort. Visa, MasterCard og American Express. TVINS tilbyder også faktura og delbetaling i samarbejde med TF bank.

For at mindske risikoen for kortmisbrug indførtes der krav til hvordan du godkender dine betalinger, når du bruger dit kort til at handle på nettet. Følg vejledning fra din bank.